DK's billigste

Find de billigste priser her

Hurtig levering

Levering 1-3 hverdage

Prisgaranti

Set billigere? Vi matcher

Billig fragt

Gratis fragt over 1199 kr

Tilfredshedsgaranti

14 dages returret

Hurtig levering - Levering 1-3 hverdage

Tagmaling

Billig tagmaling

Den billigste tagmaling finder du helt sikkert her på Nordicmaling.dk, og vi har typer at vælge mellem for vores udvalg er enormt. Vi samarbejder med de bedste producenter på markedet, som alle forsøger at producere den højeste kvalitet, som betyder lang levetid og stor holdbarhed på malingen. 

Se vores udvalg af billig tagmaling her.

Billig tagmaling fra Sadolin og Nordsjö

Hvis du vælger en alt for billig løsning med en dårlig kvalitet, så kan du male mange flere gange, end hvis du vælger en type her på siden. Vi har kun super kvalitet, og til den helt rigtige pris. Selvfølgelig ved vi godt, at prisen spiller en meget stor rolle, når du skal finde tagmaling, men du forstår sikkert også, at maling fås i mange kvaliteter, og vælger du maling her på siden, så kan vi garantere for kvaliteten.
Når du skal i gang med at male taget, så er der mange ting du skal have på plads inden du går i gang med projektet.

Husk grundig rengøring inde du maler dit tag

Først og fremmest skal du tænke på sikkerhed, og at du aldrig må arbejde alene på sådan et projekt. Få en til at hjælpe dig. Det næste du skal gøre handler om rengøring. Dit tag skal rengøres så den nye overfladebehandling eller maling kan binde rigtigt, og dermed gøre dit arbejde mer holdbart. Hvis du ikke får gjort taget ordentligt rent, så trænger smuds og snavs op i den nye maling, og så går det hurtigt med at nedbryde det nye lag maling. Har du gjort taget ordentligt rent, og du har valgt den bedste og billigste tagmaling her på siden, så skal du nok får et flot nyt tag som holder i mange år frem. Det betyder, at du ikke skal male taget så ofte, som hvis du vælger en alt for billig maling i dårlig kvalitet. 

Hvornår skal dit tag males?

Du skal huske, at dit tag skal være helt tørt inden du maler det, for den nye maling skal have de bedste betingelser for at binde rigtigt. Binder malingen ikke ordentligt fra start af, så sprækker den, og den nye maling vil hurtigt blive nedbrudt. Hvis alt er perfekt så holder en ny omgang maling til taget i mere end ti år frem. Den årlige vedligeholdelse består af at feje taget frit for blade med mere, så holder malingen i flere år.

Bestil din billige tagmaling allerede nu, og kom i gang med projektet nu mens at vejret er til det. Vi leverer din maling direkte til din adresse, det er nemt, smart og hurtigt.