SALGS- LEVERINGSBETINGELSER og Handelbetingelser


Generelle oplysninger
Nordicmaling.dk (Nordic Maling A/S)
CVR nr. 35399593      
Foldegade 27
7100 Vejle  
E-mail: kontakt@nordicmaling.dk
Tlf. 51156128

1. Køb hos Nordicmaling
Nordicmaling opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen, efter den er fremsendt til kunden.

2. Priser
Alle priser er inkl. 25 % moms og er i danske kroner (DKK), hvor intet andet nævnes.
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser.

3. Fragt
Der tillægges et gebyr fra 50 kr. ved bestillinger under 1199 kr. 

4. Salg generelt
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.

5. Levering
Der vil normalvis være en leveringstid på 1 - 2 hverdage.
Ordre modtaget inden kl 13.00 sendes samme dag.
Fragten er fra 50 kr. for ordre under 1.199 kr. og fri fragt for ordre over 1.199 kr.
Varerne leveres med Post Nord. 
HUSK! Skriv endelig om varen må stilles.
Hvis man vælger at få stillet varerne, er det på eget ansvar.
Vi leverer i hele Danmark, DOG KUN TIL BROFASTE ØER!
Hvis der ønskes levering til Ærø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt eller Læsø, skal der betales et Ø-tillæg på 338,-kr.

6. Afbestillinger
Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved at fremsende en e-mail mærket "Afbestilling" til: kontakt@nordicmaling.dk
Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.
Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling!" indsat i emnefeltet. Afbestilling bør ske inden kl. 15 samme dag, som bestillingen er foretaget.

BEMÆRK! Vi tager ikke tonede varer retur, da de er specielt fremstillet til dig!

7. Betaling
Du kan betale med:
• Dankort
• Visa
• Visa/Dankort
• Visa Electron
• MasterCard
• Maestro
• Mobilepay

For at holde omkostningerne nede, og derved kunne tilbyde dig produkterne til den lavest mulige pris, er det således kun muligt, at foretage betaling med ovennævnte betalingskort.
Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

8. Reklamationsret
Der ydes forbrugere 2 års reklamationsret på produkter købt hos Nordicmaling efter købelovens regler for varekøb. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.
Skulle varen mod forventning vise sig fejlbehæftet under reklamationsperioden og er reklamationen berettiget, repareres/ombyttes, denne vederlagsfrit, eller du får pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation, såfremt Nordicmaling bærer risikoen for manglen efter købelovens regler.
Hvis du behandler, betjener eller håndterer varen forkert, er evt. skader/fejl ikke dækket af reklamationsretten.

9. Anvendelse af reklamationsretten
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Nordicmaling indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
For at gøre behandlingstiden ved reklamation så kort som mulig, bedes du vedlægge en skriftlig beskrivelse af fejlen/manglen, når du returnerer varen til Nordicmaling.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  
Hvis du sender en vare retur til Nordicmaling, som ikke er emballeret forsvarligt, kan der opstå skader på varen, og du vil blive opkrævet de udgifter som Nordicmaling har, når varen skal emballeres igen. Ligeledes vil du heller ikke kunne få godtgjort den fulde købspris for de varer, der har taget skade som følge af uforsvarlig emballage, da du sendte varen til Nordicmaling.
Varen sendes til:

Nordicmaling
Foldegade 27
7100 Vejle
CVR. 35399593
Ring til os: 51 15 61 28

Varer, der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto, nægtes modtaget af Nordicmaling.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse, som er:

Nordicmaling
Foldegade 27
7100 Vejle
CVR. 35399593
Ring til os: 51 15 61 28

10. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl
Hvis du returnerer defekte/forkerte varer til Nordicmaling, og du har beskrevet en given fejl/mangel, som efterfølgende ikke kan konstateres, sendes varen retur til dig, inkl. opkrævning af et undersøgelsesgebyr og medgåede portoudgifter.
Undersøgelsesgebyret er kr. 200,- pr. halve time inkl. moms. Undersøgelsesgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med undersøgelse og evt. test.
Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Medfølger der tilbehør, som ikke umiddelbart fremgår af den medsendte produktbeskrivelse kan Nordicmaling ikke gøres ansvarlig for eventuel bortkomst af disse effekter.
Varer bør returneres med en fakturakopi samt den medsendte fortrydelsesformular hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår. Da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.

11. Forsvarlig returnering
Alle produkter, der returneres til Nordicmaling, skal være forsvarligt indpakket.

12. Er De i tvivl
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål bedes De rette henvendelse til kontakt@nordicmaling.dk

13. Fortrydelsesret
Den lovpligtige 14 dages fortrydelsesret. I forbrugerkøb, hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.
Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi varens pris fratrukket en eventuel værdiforringelse af produktet.
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til: kontakt@nordicmaling.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Post Danmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter aftalen om returnering er truffet med Nordicmaling.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor du, ud fra en vurdering foretaget af Nordicmaling, vil blive krediteret købsprisen minus et beløb svarende til forringelsen.
Du skal selv betale porten ved returneringen.

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.)

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder).

Nordicmaling returnerer det aftalte beløb i danske kroner senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Der er to måder, som du kan returnere varen på:
• Du kan nægte at modtage varen fra postvæsnet, hvis du samtidig giver os besked om fortrydelsen.
I denne sammenhæng beder vi dig om at gøre postvæsnet opmærksom på, at du straks vil returnere varen til Nordicmaling.
• Du kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 14 dage, give besked om fortrydelsen og derefter returnere varen til Nordicmaling.
I denne sammenhæng beder vi dig vedlægge en kopi af købsfakturaen samt den medsendte returblanket, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Nordicmaling.
Returadressen er følgende:
Nordicmaling
Foldegade 27
7100 Vejle
Du bedes mærke pakken "Fortrydelsesret" og vedlæg en kopi af købsfakturaen samt den medsendte returblanket, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Nordicmaling. Beløbet returneres ved bankoverførsel - HUSK at vedlægge kontonummer beløbet ønskes overført til.
Du skal selv betale porten, hvis du fortryder købet og ønsker at returnere varen. Nordicmaling anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Nordicmaling. Yderligere har du mulighed for at kunne efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted.
Nordicmaling modtager ikke varer sendt per efterkrav eller uden porto.

Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Nordicmaling.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på nordicmaling.dk er Medejer Jess Gormsen. 
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@nordicmaling.dk

14. Klagemuligheder
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Jess Gormsen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:  

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk  

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr "  


Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 17-01-2020

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Nordicmaling.dk (Nordic Maling A/S)
CVR nr. 35399593      
Foldegade 27
7100 Vejle  
E-mail: kontakt@nordicmaling.dk
Tlf. 51156128

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)