Mærker Der er 40 producenter

Viser 1 - 40 af 40
 • Admiral

  Admiral er vaskeægte textilfarver til nænsom indfarvning af tøj, der er lavet af bomuld, viscose, cupro, rayon og jute. Admiral textilfarve leveres i en pakke, der rækker til 40 gram tøj. Det anbefales at bruge Admiral Textilsalt sammen med Admiral textilfarve, da denne fixerer farven til tøjet.
  Ved ønsket om lysere farver, kan man tilsætte mere tøj i maskinen sammen med Admiral textilfarven.
 • Amsterdam

  Amsterdam acrylfarver kommer fra Royal Talens i Holland. Amsterdam acrylfarverne er nogle af de mest populære produkter pga. farveægtheden og flydeevnen. Amsterdam acrylfarverne er tyndere i konsistensen end andre acrylfarver på markedet. Dermed er de nemmere at arbejde med. Amsterdam acrylfarver leveres i tuber med 150 ml. og i bøtter med 500 ml. Derudover findes de samme farver i en Amsterdam acryl spray serie, der gør det muligt at spraye indendørs.
 • ARDEX

  Firmaet ARDEX, der har eksisteret i mere en 60 år, er førende inden for gulv- og flisebelægning til den kvalitetsbevidste forbruger. ARDEX produktprogram er kæmpe stort og er alt fra gulvspartel til vægspartel osv. Vi har blot valgt nogle få produkter inden for ARDEX produktprogram, men det vil også være muligt at skaffe andre produkter hjem.
 • Art Vintage

 • Kabe

  Fantastiske indfarvede spartelmasser og spartelbare maling fra KABE Copenhagen til Danmarks bedste priser. KABE Copenhagen har nogle helt unikke og nemme-at-arbejde-med produkter, der giver dig uendelige muligheder for at få kvalitet i hjemmet. Spartel dine vægge, gulve, bordplader eller andre overflade med KABE Copenhagens diverse indfarvede spartelmasser og spartelbare malinger. Lad dig ikke blive holdt tilbage af traditionelle uladsiggørligheder og lad din inspiration og kreativitet løbe frit. Med KABE Copenhagen sætter kun din fantasi grænser for hvordan dit hjem eller arbejdsplads kan komme til at se ud. Vi er hos Nordicmaling.dk Danmarks billigste forhandler af KABE Copenhagens fantastiske produkter. Vi har prisgaranti, hvilket betyder at hvis du ser et produkt billigere et andet sted, så matcher vi prisen, så du ikke går glip af vores andre fordele. Vi har tilfredshedsgaranti, hvilket blandt andet betyder at du har 14 dages returret, og med vores billige fragt, så er der intet der stopper dig. Vi giver endda fragten gratis, hvis du køber for over 1199kr, og der er kort leveringstid på 1-3 hverdage, så du kan få spartlet og malet dine vægge KABE Copenhagens fantastiske produkter.

 • Nordsjö

  Med Nordsjö sikres du miljøvenlige, højkvalitetsprodukter, som du med ro i maven kan bruge til alle dine malerprojekter. Med Nordsjö kan du gå fra det gode til det perfekte resultat. Den kompromisløse kvalitet fra Nordsjös bæredygtige sortiment, skabt af deres konstante udvikling med uovertruffen teknologi, sikrer dig de bedste forhold til netop dit projekt. Højkvalitet og miljøvenlighed til billige priser. Vi er Danmarks billigste leverandør af blandt andet Nordsjös mange professionelle produkter. En hurtig levering og billig fragt giver dig mulighed for at komme i gang med det samme, og du får dertil pris- og tilfredshedsgaranti når du handler hos os. Vi har produkter af mange forskellige størrelser og typer til både inden- og udendørs brug, så du kan finde det helt rigtige produkt eller kombination at varer til at dække dine specifikke behov. Det store sortiment dækker over produkter til alle slags overflader og miljøer, så du går aldrig galt med Nordsjö.
 • Pinotex

  Højkvalitets træbeskyttelser fra Pinotex til Danmarks laveste priser. Pinotex er kendt for at lave nogle af de bedste træbeskyttelser med mange års holdbarhed og beskyttelse. Det stærke sortiment sikrer dig at finde den helt rigtige træbeskyttelse til al slags træ. Et produkt fra Pinotex er en garanti om et suverænt og holdbart træværk. Vi er Danmarks billigste forhandler af træbeskyttelse. Hos os får du Pinotex træbeskyttelse til de allerlaveste priser. Vi har prismatching, så hvis du ser en vare billigere et andet sted, så matcher vi prisen. Vi har altid billig fragt, og hvis du bestiller for mere end 1199kr, får du fragten gratis, og med vores tilfredshedsgaranti og 14 dages returret, kan du trygt handle hos os. Dertil 
 • Primacol

  Primacol blevet skabt i 1997 og har siden da haft fokus på at producere de allerbedste produkter inden for maler branchen, om det er glimmermaling, betonmaling, effekt- eller tavlemaling, så har Primacol de sidste årtier udviklet nogle helt unikke malinger i top kvalitet, der kan få din personlighed og smag til at skinne igennem. Deres malinger og produkter er altid et glimrende valg, når du vil have en maling, der er det ekstra. Hos Nordicmaling er vi Danmarks billigste forhandler og lagerfører af Primacols produkter. Det betyder højkvalitetsmalinger til de allerbedste priser. Det helt unikke sortiment af eksklusive malinger finder du hos os. Vi har altid billig fragt og med den korte leveringstid er der ingen kvaler ved at købe den maling du skal bruge til at personliggøre dine vægge. Vi leverer på 1-3 hverdage og vores tilfredshedsgaranti og 14 dages returret, har du alle muligheder i verden. Udover de mange fordele ved at handle ved os, så har vi naturligvis også prismatching, så hvis du ser en vare fra eksempelvis Primacol billigere andre steder, så matcher vi prisen.

 • Sadolin

  Mere værdi for færre ressourcer. Sadolin står for kvalitet og bæredygtighed og med deres over 200 års erfaring, så ved de godt de skaber det. Med Sadolins produkter er du sikret at få produkter i høj kvalitet, der er gode at arbejde med og vil holde i mange år, så du er altid i gode, sikre hænder, når bestiller produkter fra Sadolin. En af Sadolins mærkesager er fokusset på fremtiden: Miljøvenlighed og bæredygtighed, og derfor har Sadolin fået adskillelige udmærkelser og certificeringer for deres arbejde. Mange af Sadolins blandt andet malinger er også mærkede med diverse miljø- og allergimærker. Du kan findes et stort sortiment af disse kvalitetsprodukter fra Sadolin hos os, og vi er Danmarks billigste forhandler af netop Sadolin. Vi prismatcher, så hvis du skulle finde en vare billigere et andet sted, så matcher vi prisen, så du stadig får vores andre fordele. Vi leverer mellem 1-3 hverdage og tilbyder billig fragt. Ved køb af over 1199kr er fragten endda gratis, og dertil har vi tilfredshedsgaranti og de selvfølgelige 14 dages returret.
 • Schjerning

  Schjerning Farver, der har til huse i Ebeltoft har specialiseret sig i produktionen af miljøvenlige

 • Sparkly

  Sparkly leverer glimmer til maling og lak
Viser 1 - 40 af 40