DK's billigste

Find de billigste priser her

Hurtig levering

Levering 1-3 hverdage

Prisgaranti

Set billigere? Vi matcher

Billig fragt

Gratis fragt over 1199 kr

Tilfredshedsgaranti

14 dages returret

Hurtig levering - Levering 1-3 hverdage
Nordicmaling tilbyder alt, hvad en moderne farvehandel indeholder og til markedets absolut laveste priser. Vores prisgaranti betyder, at finder du et af vores produkter billligere et andet sted hos en dansk forhandler, ja så matcher vi naturligvis prisen.

Vi er specialister inden for vores fag og særligt i Sadolin, Nordsjö og Pinotex maling. Uanset om du skal bruge vægmaling til stuen, træbeskyttelse til sommerhuset, facademaling til dit vandskurede hus, gulvmaling til træ- eller beton gulve, så har Nordicmaling maling til alle formål. Når du handler hos os er din kvalitetsikkerhed, at du handler med verdens største malings leverandør, Akzo Nobel, som er en del af Sadolin, Nordsjö og Pinotex. Vi har selv drevet fysiske butikker i 35 år, og vi vil glæde os til og hjælpe dig til et perfekt maleresultat. Vi er stolte over og kunne præsentere en lang række miljømærkede og svanemærkede malinger, som er blandt markedets mest miljøvenlige malinger. Derfor kan du nemt male dit barns værelse uden at være bange for skadelige lugte.

I alle de år vi har drevet butik, har høj kundetilfredshed været en vigtig faktor, og derfor vil vi gøre vores ypperste, så du får den allerbedste oplevelse, når du handler hos os. Derfor står vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig på tlf. 51 51 61 28, hvis du skulle have nogle spørgsmål undervejs.

Nordicmaling vil løbende tilføje nye produkter til vores shop, og vores klare mål er at blive dit foretrukne sted, når du skal handle maling og tilbehør til markedets absolut mest konkurrence-dygtige priser uanset hvilket produkt det gælder.

På hele Nordicmaling er alle produkter sat med vejledende priser, som er fastsat af vores leverandører, men da vi også er købmænd, har vi naturligvis bedre priser, og tilbyder dig en helt enestående palet af varer, hvor priserne er helt i bund.

Velkommen til Nordicmaling.