DK's billigste

Find de billigste priser her

Hurtig levering

Levering 1-3 hverdage

Prisgaranti

Set billigere? Vi matcher

Billig fragt

Gratis fragt over 1199 kr

Tilfredshedsgaranti

14 dages returret

Hurtig levering - Levering 1-3 hverdage

Vinduesmaling

Billig vinduesmaling

Uanset hvilken type vindue du har i din bolig, så kan du finde billig vinduesmaling her på Nordicmaling.dk. Vinduer bliver udsat for mange påvirkninger både inde og ude, og så kan de hurtigt trænge til en omgang maling. Om det er for at beskytte dine vinduer at du skal male dem, eller fordi du synes at du vil skifte farve eller look, så har vi et kæmpe udvalg, og du vil hurtigt opdage, at dine muligheder bliver endnu større, når du handler her. 

Garanteret bedste og billigste ud valg af billig vinduesmaling

Vores udvalg er i allerhøjeste kvalitet, og det betyder, at vi kun får vinduesmaling fra de bedste producenter. En god kvalitet betyder, at du skal male et færre antal gange, at malingen dækker perfekt, og at malingen er utrolig holdbar. Holdbarheden afhænger jo meget af den påvirkning dine vinduer udsættes for, men for eksempel vinduesrammer i træ, de skal males ret ofte udendørs, så træet ikke forgår hen ad vejen.

Husk at vinduer er udsat for kraftig varme og lys

Hvis dine vinduer udsættes for kraftig varme og lys, og derefter for fugt og kulde, så giver træet sig over tid, og der opstår små revner. Disse revner vil med tiden udvide sig hvis ikke at træet behandles på den rigtige måde. Derfor er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige type vinduesmaling. Når du skal male, så skal du huske at slibe og vaske af inden du går i gang med malingen. Nogle gange kan det være smart med en grunder, men hvis det er samme vindue og samme type maling og farve, så er det ikke nødvendigt. Vinduet skal være tørt inden du maler det, og husk at dække andre flader af, hvis du ikke vil have vinduesmaling på disse. Det gør du for eksempel med tape og afdækningsplast. Det giver dig mindre arbejde med rengøring bagefter.

Køb billig vinduesmaling og få dem leveret i morgen

Bestiller du dine varer her på Nordicmalin.dk så vil vi sørge for at de bliver sendt af sted hurtigst muligt. Vi leverer direkte til din adresse, og det gør det en del nemmere for dig. Du sparer en masse tid og besvær, og det er også meget billigere at bestille alt fra samme sted. Vi forhandler både maling, udstyr og tilbehør, så husk at få det hele med i sendingen. Den billigste vinduesmaling finder du her på siden - klik ind og se hvilke muligheder du har, og husk at bestille den rigtige mængde, så du ikke står og mangler maling til et halv vindue. Det er brandærgerligt og møg irriterende.