Junckers Bordpladeolie

Trænger dit gamle træbord til en kærlig behandling? Eller måske har du fået fingerende i noget genbrugsguld, der blot skal have glansen tilbage. Så er du landet det helt rigtige sted! Her på siden finder du nemlig vores udvalg af Junckers BordpladeOlie, og der skal ikke meget mere til end en god omgang olie for at vedligeholde et smukt træbord. Så mangler du faktisk bare en god pensel, og så er du klar til arbejdet.

Junckers BordpladeOlie fås i et stort udvalg af varianter, der passer til mange forskellige træsorter, farver og formål. F.eks. finder du blandt vores udvalg en køkkenbordpladeolie, der er særligt velegnet til træ, der jævnligt kommer i kontakt med madvarer. Det er hurtigt og let at genoplive en træt bordplade med bordpladeolie fra Junckers, og så er prisen en, som alle kan være med på. Se vores udvalg af Junckers BordpladeOlier herunder, eller se hele vores sortiment af bordpladeolier.

Filter by

Pris
Mærker
more... less
Tørretid
Filter

Junckers BordpladeOlie: Giv dit gamle bord nyt liv

Inden for de sidste par år er det blevet stigende poplært med hjemmelavede træborde, hvor træet fremstår både naturligt og rustikt; men det er ikke det samme som, at bordet ikke har brug for behandling og vedligeholdelse. Junckers BordpladeOlie fremhæver træets naturlige look, og med jævnligt vedligehold sørger olien også for, at du har dit smukke træbord i mange år.

Junckers BordpladeOlie er både til førstegangsbehandling af en ny træbordplade og vedligeholdelse af din gamle. Olien sørger for, at bordet får en hård og slidstærk overflade.

Hvis du er kommet hjem fra loppemarkedet med et smukt, men træt gammelt bord, kan en nedslibning og en omgang bordpladeolie fra Junckers næsten udøve mirakler – og det er dig, der bestemmer, hvilket udtryk bordpladen skal have. Blandt Junckers BordpladeOlie finder du nemlig et stort udvalg af farvetoner, så du både kan give dit bord en mørk tone, lysne det eller tilføre et enten rustikt eller elegant look, afhængig af din personlige smag.

Se også vores udvalg af olie til havemøbler.

Sådan behandler du med bordpladeolie fra Junckers

Det koster hverken meget tid eller mange kræfter at vedligeholde en bordplade, så den bevarer sit smukke udseende i mange år. Det er blot at huske at give dit bord en omgang olie i ny og næ.

Olien styrker nemlig træet, så det bliver mere modstandsdygtigt overfor snavs og ridser, og så sørger den for, at træet bevarer sin smukke farve.

Når du skal i gang med at behandle dit træbord, så skal du have fat i en pensel, klud eller rulle, som du kan påføre olien med. Junckers selv anbefaler to lag bordpladeolie, når du skal grundeubehandle træ og herefter to lag mere til færdigbehandling.

Nu hvor du er i gang med at vedligeholde træoverfladerne i dit hjem, kan du også se vores udvalg af udendørs træbeskyttelse.

Hvilken bordpladeolie skal du vælge?

Hvilken bordpladeolie, du vælger, når du skal behandle dit træbord, er faktisk op til dig. Det vigtigste er derfor, at du forholder dig til dine egne præferencer, når du er på udkig efter olie til dit træbord.

Blandt vores Junckers BordpladeOlier kan du støde på olier, der er særligt egnet til bestemte trætyper, mens andre blot giver en bestemt tone, f.eks. mørk eller hvid. Det er derfor en god idé at vide, hvilken træsort din bordplade består af, da forskellige træsorter kan have behov for forskellige olier. Hvilken tone, din olie skal tilføre træet, er helt op til dig – og det er naturligvis også muligt at vælge en helt klar olie, så dit plankebord holdes i træet naturlige udtryk.

Hvis det ikke kun er dit træbord, der trænger til en overhaling, kan du også tage et kig på vores udvalg af møbelmaling.